Medium Conference Room tot 8 personen:
Onze professionele oplossingen

Kraakhelder geluid en scherp beeld voor je conference calls? Onze oplossingen maken het direct mogelijk. Door de Corona-maatregelen zijn we genoodzaakt om op afstand te vergaderen. Belangrijk om snel te schakelen en dit professioneel in te richten. Niet alleen voor nu, maar ook voor op de lange termijn met de anderhalve meter samenleving. In de gehele ruimte optimaal verstaanbaar en helder beeld met Nureva HDL200, PTZ Pro 2 Camera en een 49” FHD Display. De Medium Conference Room is geschikt voor maximaal 8 personen.

Binnen 2 uur geïnstalleerd, al vanaf €3.175,-

Contact opnemen

Conference Room

De juiste apparatuur voor de perfecte hybride vergadering of meeting: door een conference room in te richten wordt dat een fluitje van een cent. Of het nu om een kleine, middelmatige of grote ruimte gaat. Een conference room is in veel gevallen specifiek ingericht voor een bepaalde ruimte. Omdat een conference room uit losse elementen bestaat, is het altijd mogelijk om de gewenste apparatuur uit te breiden of in te perken. De ruimte inrichten zoals jij wilt. Of dat nu thuis, op kantoor of in een klaslokaal is.

Conference Room.

Nureva HDL200, Logitech PTZ Pro 2 Camera en FHD Display 49"

Onze Medium Conference Room oplossing bestaat uit de Nureva HDL200 in combinatie met een Logitech PTZ Pro 2 Camera en 49" FHD Display. De Nureva HDL200 is een geavanceerd audio conferentiesysteem voor kraakhelder geluid. Dit compacte systeem filtert alle ruis, waardoor je altijd en overal goed verstaanbaar bent in de ruimte. De Logitech PTZ Pro 2 camera beschikt over een FULL HD camera met een brede kijkhoek van 90° en 10x HD Zoomlens. Hierdoor is iedereen haarscherp zichtbaar in grote vergaderruimtes. Deze toepassingen in combinatie met een FHD Display van 49" is de ideale oplossing voor een Medium Conference Room tot 8 personen. Al vanaf €3.175,-

Gratis demo boeken
PRODUCTEN Medium Conference Room | Comcross

Op zoek naar een Large Conference Room geschikt voor maximaal 12 personen?

Vanaf €5.250,-

Inrichten Conference Room

Het juist inrichten van je conference room is van groot belang om de optimale hybride vergadering of meeting te houden. Zo adviseert Comcross om vooraf na te gaan welke afmetingen je ruimte heeft, hoeveel personen hier mogelijk gaan vergaderen en in welke opstelling je dat wilt doen. Echoot de ruimte? Zijn er voldoende stroompunten? Is de Wi-Fi-verbinding sterk en snel genoeg? Het zijn belangrijke facetten om voor de installatie van je conference room rekening mee te houden.

Inrichten conference room.
Welke technologie is voor mij geschikt?
Ask the meeting engineers
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.