Effectieve samenwerking begint bij het team. De mindset, het verantwoordelijkheidsgevoel en de vrijheid moeten er zijn. Daarnaast zijn tools onontbeerlijk, om het team maximaal te faciliteren. Wij helpen u hier graag bij!

Technologische oplossingen voor effectief samenwerken

Met een juiste implementatie van technologie verandert de manier van vergaderen en overleggen binnen je bedrijf. Vergaderingen verlopen soepeler en gestructureerder en de informatie die eruit voortkomt is veel overzichtelijker dan voorheen. Waar er voorheen veel informatie verloren ging, wordt nu alles meteen opgeslagen zodat je het later terug kunt vinden. Bovendien worden alle aanwezigen met een smartboard gestimuleerd actief deel te nemen aan een vergadering. Op deze manier haal je de meest waardevolle informatie uit een vergadering. Dankzij integratie met  cloud servers is het opstarten van een meeting, verslaglegging en het versturen van notities ook nog eens veel sneller!

Digitale aantekeningen en overzichtelijk werken met een SMART Board

Binnen sectoren zoals de bouw, industrie en creatieve sector staat visueel samenwerken vaak centraal. Er wordt gebrainstormd over een ontwerp, een model wordt gereviewd of een nieuw project wordt uitgedacht. Vaak worden volgeschreven whiteboards of flipovers gefotografeerd en vervolgens gemaild naar betrokkenen. Belangrijke aantekeningen zijn hierdoor soms onleesbaar en door de wirwar van informatie gaat waardevolle informatie soms verloren. Met een SMART Board is dit echter allemaal verleden tijd. Aantekeningen kunnen meteen op een overzichtelijke manier worden opgeslagen waardoor belangrijke informatie nooit meer verloren gaat. Realiseer een kortere ontwerptijd, reduceer foutkosten en verhoog de opbrengst! Met een SMART Board kun je bovendien werken in vele software pakketten. Zo kan je direct werken in Autodesk Revit, SolidWorks, Autodesk Navisworks, Trimble SketchUp, Tekla BIMsight, iObeya en Adobe Illustrator.

Effectief Samenwerken | Comcross | Technologische oplossingen

Benieuwd welke oplossingen het beste bij uw organisatie passen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht
Welke technologie is voor mij geschikt?
Ask the meeting engineers
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.