Effectief samenwerken, wat wij daar onder verstaan: Ideeën delen met anderen op een canvas dat zo groot is als je verbeelding; Teams samenbrengen en alles uit het moment halen; Werk meteen vastleggen zodat je er op een later op terug kunt vallen.

MY7GFC.jpg

De voordelen van effectief samenwerken

Icoon_Verbeterde_flexibiliteit.png
Verbeterde flexibiliteit
Icoon_Efficientie.png
Efficiëntie
icoon_Meer_betrokkenheid.png
Meer betrokkenheid

Met een juiste implementatie van technologie verandert de manier van vergaderen en overleggen binnen je bedrijf. Vergaderingen verlopen soepeler en gestructureerder en de informatie die eruit voortkomt is veel overzichtelijker dan voorheen. Waar er voorheen veel informatie verloren ging, wordt nu alles meteen opgeslagen zodat je het later terug kunt vinden. Bovendien worden alle aanwezigen met een smartboard gestimuleerd actief deel te nemen aan een vergadering. Op deze manier haal je de meest waardevolle informatie uit een vergadering. Dankzij integratie met  cloud servers is het opstarten van een meeting, verslaglegging en het versturen van notities ook nog eens veel sneller! 

test_afbeelding.png

Binnen sectoren zoals de bouw, industrie en creatieve sector staat visueel samenwerken vaak centraal. Er wordt gebrainstormd over een ontwerp, een model wordt gereviewd of een nieuw project wordt uitgedacht. Vaak worden volgeschreven whiteboards of flipovers gefotografeerd en vervolgens gemaild naar betrokkene. Belangrijke aantekeningen zijn hierdoor soms onleesbaar en door de wirwar van informatie gaat waardevolle informatie soms verloren. Met een smartboard is dit echter allemaal verleden tijd. Aantekeningen kunnen meteen op een overzichtelijke manier worden opgeslagen waardoor belangrijke informatie nooit meer verloren gaat. Realiseer een kortere ontwerptijd, reduceer foutkosten en verhoog de opbrengst! Met een smartboard kun je bovendien werken in vele software pakketten. Zo kan je direct werken in Autodesk Revit, SolidWorks, Autodesk Navisworks, Trimble SketchUp, Tekla BIMsight, iObeya en Adobe Illustrator.

Zoek jij de juiste oplossing?

Meer weten over de mogelijke oplossingen voor effectief samenwerken?
076 30 32 830 Contactformulier

Contact

Goeseelstraat 5
4817 MV Breda

Volg ons

Onze nieuwsbrief

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. Design: maan identity. design. content.