Slim omgaan met stenen is onze slogan, Slim Samenwerken hoort daarbij. Briq is een kennisintensief bedrijf. Wij hechten veel waarde aan interactie met de mensen die betrokken zijn bij een project.

Wij spreken met Martin van der Haven, eigenaar van Briq. “Briq staat voor duurzame vastgoedontwikkeling. Innovatie staat daarbij voorop. Vastgoed zien wij als de verpakking van kostbare ruimte. Het is onze uitdaging om daar iets extra’s aan toe te voegen. 
Tijdens een netwerkbijeenkomst werd ik door de presentatie van John Koch getriggerd. Zijn presentatie ging over Slim Samenwerken. Slim omgaan met stenen is onze slogan, Slim Samenwerken hoort daarbij. Briq is een kennisintensief bedrijf. Wij hechten veel waarde aan interactie met de mensen die betrokken zijn bij een project.

Digitale samenwerkingsoplossingen voor presentaties en op afstand vergaderen

Ik ben bij Comcross in het Experience Center geweest, samen hebben we gekeken welke samenwerkingsoplossing het beste binnen Briq past. Onze samenwerkingstool moest als presentatiescherm en whiteboard te gebruiken zijn en moest een toegevoegde waarde hebben bij het op afstand vergaderen. Wij kwamen al snel uit op een SMART Board.” 
Met een SMART Board verandert de manier van vergaderen en overleggen binnen je bedrijf. Vergaderingen verlopen soepeler en gestructureerder en de informatie die eruit voortkomt is veel overzichtelijker. Waar er voorheen veel informatie verloren ging, wordt nu alles meteen opgeslagen zodat je het later terug kunt vinden. Bovendien worden alle aanwezigen met een SMART Board gestimuleerd actief deel te nemen aan een vergadering. Op deze manier haal je de meest waardevolle informatie uit een meeting. Dankzij integratie met de Exchange server is het opstarten van een meeting, verslaglegging en het versturen van notities ook nog eens veel sneller! 
Het SMART Board van Briq is uitgevoerd met SMART Bridgit Conferencing software en een Logitech camera. Hierdoor kan op afstand worden vergaderd en content worden gedeeld. Ook kan er hierdoor op afstand met digitale inkt in de content notities worden gemaakt en opgeslagen. Het SMART Board is bevestigd op een verrijdbaar onderstel van Ergo XS, hierdoor zijn we nog flexibeler in het gebruik van het interactieve display.

Investeringen terugverdienen met ons nieuwe SMART Board

“Ik wil een investering in apparatuur en software  binnen een jaar terug kunnen verdienen. Het terugverdienmodel van een SMART Board is lastig te bepalen wanneer je deze alleen intern zou gebruiken. Extern is dit vanzelfsprekend makkelijker te berekenen. Recent nog heb ik het gemak van het op afstand vergaderen ervaren. Een klant uit Almelo wilde op korte termijn iets overleggen. Helaas liet op dat moment mijn agenda de lange reistijd niet toe, we hebben toen tijdens een conferencemeeting toch knopen door kunnen hakken. We hebben content gedeeld, notities gemaakt en na afloop de gespreksnotities naar alle betrokkenen gemaild. Ik heb door het SMART Board een klant blij gemaakt en een hoop reistijd bespaart. Een tijdswinst van bijna een dag. Maar ik zal het SMART Board altijd als een samenwerkingstool ernaast blijven zien. Er gaat niets boven het met elkaar rond de tafel zitten om te voelen wat er speelt en wat iemand beweegt en bezighoudt.

We werken effectiever en dynamischer samen dankzij ons SMART Board

Ook intern werpt een SMART Board  zijn vruchten af. Door te werken met een SMART Board kan je effectiever en dynamischer samenwerken. Voorheen stonden we met elkaar rond een beeldscherm op de werkplek, nu verplaatsen we ons naar de meetingroom, je creëert hierdoor een andere setting wat het overleg echt ten goede komt. Met elkaar staan we rond het touchscreen en een ieder pakt de pen om notities in het bestand te maken of te schrijven op het whiteboard. Onze overleggen zijn veel dynamischer geworden. En ik durf te zeggen dat ze ook sneller verlopen en dus effectiever zijn. Ook tijdens presentaties maken we gebruik van ons SMART Board.
We zijn als organisatie erg beeldend ingesteld, het is ideaal om met het SMART Board nu tijdens een presentatie of overleg de bestanden erbij te kunnen pakken, internet te hebben, de presentatie te kunnen tonen en een oneindig whiteboard tot je beschikking te hebben. Voorheen was dit echt allemaal veel omslachtiger en minder effectief.

De lijnen zijn altijd kort met Comcross

Ik heb de samenwerking met Comcross als erg prettig ervaren. Ze hebben ons goed geadviseerd en gezorgd voor de implementatie van het SMART Board. Comcross is een laagdrempelig, jong bedrijf die service ook na de implementatie hoog in het vaandel heeft staan John belt mij nog regelmatig op om te vragen hoe het gaat en of zij ons kunnen helpen bij het nog beter omgaan met het Smart Board. Het is fijn om te ervaren dat zij betrokken zijn en dat je altijd op hun expertise kunt terugvallen.

Slimmer werken met Smartboards | Comcross

Wilt u ook slimmer gaan werken met de juiste samenwerkingstools? Of heeft u een vraag over dit project? Neem dan contact op met John Koch

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Hulp nodig bij het kiezen van een SMART Board? We bieden voor iedere vergaderruimte een geschikte oplossing. Al vanaf €1999, binnen 2uur geïnstalleerd.

Direct advies
SMART Boards
Welke technologie is voor mij geschikt?
Ask the meeting engineers
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.