‘Het nieuwe normaal’ zal ook op de werkvloer gaan leiden tot veranderingen. Afgelopen tijd hebben we het aantal online calls al zien stijgen en ook in de toekomst zal thuiswerken steeds vaker voorkomen. Hoe zorg je dat je als bedrijf de voordelen van thuiswerken behoud, en combineert met de effectiviteit van het werken op kantoor? Dat is wat wij bij Comcross de ‘Hybride kantoorsamenleving’ noemen. Til jouw videocalls en online meetings naar een hoger niveau met onze slimme oplossingen.

Plug-and-Play: binnen 7 seconden klaar voor de virtuele meeting

Wanneer je een virtuele meeting met je team hebt, wil je gelijk aan de slag en niet lang bezig zijn met het aansluiten van je laptop. Dankzij Barco Clickshare Conference ben je binnen zeven seconden aangesloten en ready to go.

 

Barco Clickshare Conference in de praktijk

Peter heeft voor zijn teammeeting een vergaderkamer geboekt met een videoconference systeem. Hij was gewend om een kwartier voor aanvang van zijn call al bezig te zijn met het aansluiten van zijn laptop op de hardware in de ruimte; HDMI-kabels, USB-kabels. Hij testte de verbinding altijd even, omdat regelmatig bleek dat collega’s kabels hadden losgetrokken.

Sinds kort is er een nieuw systeem. Hij kende Barco Clickshare al; een oplossing om draadloos zijn scherm te delen naar een monitor. Nu is er echter Barco Clickshare Conference aanwezig in meetingroom ‘Beethoven’. Hij komt de ruimte binnen, steekt de dongel van Clickshare Conference in zijn laptop, en maakt daarmee draadloos verbinding met het grote scherm in de kamer, maar ook met de op het systeem aangesloten camera, microfoon en speakers. Of hij nu een Teams-meeting doet, of dat het via Zoom, Webex of Skype gaat. Hij kan vanaf zijn eigen laptop draadloos gebruik maken van een goede camera en microfoon. Binnen zeven seconden nadat hij de dongel in zijn laptop heeft geprikt, kan zijn online meeting beginnen.

 

Videocall opstarten en faciliteren | Comcross

 

Professioneel en tijdbesparend

In Peters organisatie heeft men gekozen om videoconferences vanaf het eigen device te doen. ‘Bring your own meeting’ is het devies. De medewerkers wilden met hun eigen laptop een ruimte binnen komen lopen en vanaf daar op ieder willekeurig platform een conference kunnen starten. Met Barco Clickshare Conference hebben ze deze oplossing gevonden. De organisatie is eindelijk van alle losse kabels af, en kan zonder moeite direct aan de slag met een call. Professioneel en tijdbesparend!

 

Voordelen van Barco Clickshare

  • Deel eenvoudig de content van je laptop of smartphone op een smartboard
  • Werk beter samen, verhoog de effectiviteit van je team
  • Draadloos; er lopen geen kabels meer door de vergaderzaal
  • Bespaar kostbare tijd door het plug-and-play systeem, binnen 7 seconden gereed voor de meeting

 

Breng je vergaderingen naar een hoger niveau

Stimuleer online vergaderingen met de innovatieve systemen van Comcross. Ons team van productexperts helpt je graag met het vinden van een passend systeem voor jouw bedrijf. Neem contact op voor een vrijblijvend advies.

Meer weten over de slimme oplossingen om je voor te bereiden op de hybride kantoorsamenleving? Lees in onze gratis whitepaper meer over het voorbereiden op de coronamaatregelen op kantoor.

Whitepaper aanvragen

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht
Welke technologie is voor mij geschikt?
Ask the meeting engineers
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.