Download onze whitepapers!

Bij Comcross staan trend, techniek en oplossing centraal, hierdoor wordt ons assortiment samenwerkingsoplossingen continu uitgebreid of aangevuld. In onze gratis whitepapers gaan we dieper in op alle slimme tools en mogelijkheden.

Laat je inspireren en download de verschillende whitepapers per thema hieronder:

Whitepapers:

next level vergaderen whitepaper

Next level vergaderen

Ontdek in deze whitepaper alle slimme technieken & tips om je meetingroom naar the next level te brengen! Zorg dat je bedrijf klaar is voor de hybride meetings van de toekomst.

Hybride samenwerking

Hoe wordt samen werken op afstand ook werkelijk samenwerken? Download de whitepaper over de nieuwe realiteit: hybride samenwerken. Bomvol handige tips en stof om over na te denken.

Tools voor de hybride kantoorsamenleving

Comcross gaat je helpen om de hybride kantoorsamenleving van de toekomst eigen te maken. Ontdek alle oplossingen voor behoud van efficiëntie.

Lean plannen in de bouw

Kijk eens naar onze digitale oplossing waarmee je het analoge proces van lean planning in de bouw op een identieke manier digitaal kunt vormgeven!

Digitaal Lean Plannen

Paul van der Veer van LearningWaves neemt je mee in de Lean & Learn methode. Hoe behoud je aandacht voor menselijke interactie bij digitaal lean plannen en hoe gebruik je de software?

Welke technologie is voor mij geschikt?
Ask the meeting engineers
Comcross © 2022 Privacy Cookies
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.