Meet the meeting engineers

Wij zijn in 2014 gestart als geaccrediteerd partner van SMART Technologies en inmiddels is ons assortiment in samenwerkingsoplossingen verder uitgebreid. Het ‘nieuwe werken’ vraagt binnen iedere organisatie om een andere samenwerkingsoplossing. Voordat wij besluiten een product toe te voegen aan ons assortiment bekijken we eerst wat de meerwaarde van de oplossing voor onze klanten zou hebben.

Wij zijn continu op zoek naar de nieuwste mogelijkheden en technieken waarmee locatie onafhankelijk samenwerken wordt gestimuleerd, met behoud van werkplezier, teambinding en collegialiteit.

 

Welke samenwerkingsoplossing het beste past binnen jouw organisatie? Er is geen oplossing hetzelfde, in een persoonlijk gesprek bespreken we jouw wensen en samen bekijken we wat de meeste geschikte totaaloplossing voor jouw organisatie is.

Nieuwsgierig? Kom een kijkje nemen in ons experience center.

 

Afspraak maken

Bij Comcross staan trend, techniek en oplossing centraal, hierdoor wordt ons assortiment samenwerkingsoplossingen continu uitgebreid of aangevuld. Comcross levert onder andere de producten van SMART Technologies, Nureva, Nialli, LG, Logitech, Poly, Jabra, Barco en Microsoft.

Welke technologie is voor mij geschikt?
Ask the meeting engineers
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.