Samenwerken in de bouw ondanks Covid-19

Inmiddels zijn we al meer dan een jaar bekend met Covid-19 en is thuiswerken steeds meer de norm geworden. Ook in de bouwsector heeft Corona zijn sporen achtergelaten. Personeel moet zoveel mogelijk thuiswerken en het aantal mensen dat samen mag komen in de bouwkeet is vanwege de anderhalve meter samenleving verlaagd.

Door de digitale lean planning tool van Nialli toe te passen wordt de kracht van online optimaal benut in het planproces in de bouw. De planning kan vanaf thuis en op locatie worden geraadpleegd en worden aangepast. Ideaal om ook thuiswerkers zo effectief mogelijk te blijven betrekken bij het bouwproject.

De kracht van samenwerken

Comcross weet als geen ander dat een veilige en efficiënte werkomgeving essentieel is in deze tijd. Onze slimme oplossingen dragen bij aan het behouden van anderhalve meter afstand en het samenwerken op afstand. Vooral wanneer een groot deel van het team thuis werkt, is efficiënt en effectief vergaderen enorm belangrijk.

Ook bij een bouwproject is het noodzakelijk om samen met het gehele team de planning strak en op orde te hebben. Door digitalisering toe te passen in de bouw kan dit essentiële onderdeel van lean plannen online plaatsvinden. Zo kunnen teamleden virtueel op afstand aansluiten bij het planningsoverleg in de bouwkeet.

Digitaal lean plannen | Comcross

Volledige online toegang met Nialli Visual Planner

Het digitale lean planningssysteem van Nialli geeft je de mogelijkheid om de kracht van interactie te bewaren, zonder met te veel personen fysiek samen te komen in de bouwkeet. De maximale hoeveelheid personen in de bouwkeet is gelimiteerd, maar dat hoeft de samenwerking niet in de weg te staan.

De planning voor het bouwproject is met Nialli namelijk te bekijken en bewerken vanaf telefoon, tablet en laptop. Thuiswerkers kunnen op deze manier de planning vanaf thuis bekijken en online deelnemen aan het teamoverleg. De projectleider op de bouwplaats kan vanaf de bovenste verdieping kijken welke taken vandaag af moeten en op de planning aangeven wanneer er problemen of obstakels zijn.

Dit zijn slechts enkele voordelen van digitalisering toepassen in de bouw. De Nialli Visual Planner zorgt voor besparing in tijd en dus ook geld. Wil je meer informatie over het digitale lean planningssysteem? Download onze gratis whitepaper.

Whitepaper downloaden

 

Liever langskomen in ons Experience Center en de voordelen van onze tools zelf ervaren? Maak een afspraak voor een gratis demo. We leggen je graag alle mogelijkheden uit!

Maak een afspraak

 

Welke technologie is voor mij geschikt?
Ask the meeting engineers
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.