Large Conference Room. Plug-and-play technologie voor de nieuwe realiteit: hybride samenwerking

We zijn genoodzaakt om op afstand te vergaderen, ons aan te passen aan de steeds veranderende maatregelen en leren omgaan met de nieuwe realiteit. Belangrijk om snel te schakelen en dit professioneel op te pakken. Niet alleen voor nu, maar ook voor op de lange termijn in de nieuwe werkelijkheid. Overal verstaanbaar en zichtbaar met de Nureva HDL300, Rally PTZ en een 65" Display. De Large Conference Room is geschikt voor maximaal 12 personen.

Binnen 2 uur geïnstalleerd, al vanaf €5.250,-

Contact opnemen

Conference Room

De juiste apparatuur voor de perfecte hybride vergadering of meeting: door een conference room in te richten wordt dat een fluitje van een cent. Of het nu om een kleine, middelmatige of grote ruimte gaat. Een conference room is in veel gevallen specifiek ingericht voor een bepaalde ruimte. Omdat een conference room uit losse elementen bestaat, is het altijd mogelijk om de gewenste apparatuur uit te breiden of in te perken. De ruimte inrichten zoals jij wilt. Of dat nu thuis, op kantoor of in een klaslokaal is.

Conference Room.

Nureva HDL300, Logitech Rally PTZ Camera en FHD Display 65"

Kraakhelder geluid en scherp beeld voor je conference calls? Onze oplossingen maken het direct mogelijk. De Large Conference Room oplossing bestaat uit de Nureva HDL300 in combinatie met een Logitech Rally PTZ camera en 65" FHD Display. De Nureva HDL300 is een geavanceerd audio conferentiesysteem met ongeëvenaarde audiokwaliteit. Het compacte systeem filtert alle ruis, waardoor je altijd en overal goed verstaanbaar bent in de ruimte. De Logitech Rally PTZ camera met Ultra HD-beeld levert eersteklas prestaties en haarscherp beeld. Een breed diagonaal gezichtsveld van 90° en de 15x HD Zoomlens maken iedereen goed zichtbaar in grotere vergaderreruimtes. Deze toepassingen in combinatie met een FHD Display van 65" is de ideale oplossing voor een Large Conference Room tot 12 personen. Al vanaf €5.250,-

Gratis demo boeken
PRODUCTEN Large Conference Room | Comcross

Op zoek naar een Medium Conference Room geschikt voor maximaal 8 personen?

Al vanaf €3.175

Inrichten Conference Room

Het juist inrichten van je conference room is van groot belang om de optimale hybride vergadering of meeting te houden. Zo adviseert Comcross om vooraf na te gaan welke afmetingen je ruimte heeft, hoeveel personen hier mogelijk gaan vergaderen en in welke opstelling je dat wilt doen. Echoot de ruimte? Zijn er voldoende stroompunten? Is de Wi-Fi-verbinding sterk en snel genoeg? Het zijn belangrijke facetten om voor de installatie van je conference room rekening mee te houden.

Inrichten conference room.
Welke technologie is voor mij geschikt?
Ask the meeting engineers
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.