Maak analoge whiteboards digitaal 

  • Verbeter de samenwerking en interactie
  • Actieve meetings op locatie en op afstand
  • Met één klik de camera activeren en je scherm delen
  • Alles zichtbaar en toegankelijk
Al vanaf €1074,95

Analoog whiteboard digitaal delen met Logitech Scribe

Houd iedereen aan boord tijdens een meeting met de Logitech Scribe! Met deze slimme oplossing kun je namelijk jouw analoge whiteboard digitaal delen. Doordat het whiteboard digitaal zichtbaar is en gedeeld kan worden, kunnen collega's die thuiswerken actief deelnemen aan de meeting en whiteboard sessie. Je deelt je whiteboard snel en eenvoudig in een videomeeting dankzij de Logitech Scribe camera en bluetooth verbinding.

Binnen 1 uur geinstalleerd, al vanaf €1074,95

Bekijk hieronder alle functies van de nieuwe Logitech Scribe! Liever direct weten hoe jij deze slimme oplossing in kunt zetten om je vergaderingen naar een next level te tillen? We adviseren je graag!

 

Ja, ik wil graag advies!

Logitech Scribe

De 1080p-webcam wordt boven een whiteboard gehangen. Met een simpele druk op de knop zet je de camera aan en wordt het whiteboard gedeeld via Teams, Zoom of andere cloud diensten. Zo kunnen thuiswerkers participeren en zijn ze echt onderdeel van de meeting. De slimme AI camera kan de presentator transparant maken. Hierdoor staat jouw hand of gezicht niet voor het whiteboard en is alle informatie altijd zichtbaar voor iedereen. 

Gratis demo
Logitech Scribe

De voordelen van Logitech Scribe

 • Laat online deelnemers van je meeting actiever deelnemen door aantekening digitaal te presenteren.
 • Verander je analoge whiteboard naar een digitaal presentatiescherm met één druk op de knop. 
 • Filter personen en objecten weg voor perfect beeld op het whiteboard dankzij de AI camera.
 • Strak en modern design voor in je meetingroom.

Het oog wilt ook wat!

De nieuwe Logitech Scribe is met zijn elegante design een lust voor het oog! Dankzij de handige muurinstallatie kunnen kabels netjes weggewerkt worden. 

De Logitech Scribe komt daarnaast inclusief een losse deelknop die met Bluetooth werkt. Zo kan jij als gebruiker je whiteboard delen zonder eerst naar je computer te lopen. Eén druk op de knop is voldoende! 

Ontdek alle slimme oplossingen in onze gratis whitepaper! Bomvol tips om jouw vergadering naar een hoger niveau te tillen! 

Stuur mij de gratis whitepaper

Terug naar kantoor? Behoud interactie met thuiswerkers door gebruik te maken van slimme vergadertools.

Het is een uitdaging om tijdens lange vergaderingen de interactie en aandacht van aanwezigen te bewaren. Logitech Scribe is slechts één van de oplossingen waarmee je interactie en productiviteit verhoogd. Benieuwd naar alle slimme oplossingen om je online meeting naar 'The Next Level' te krijgen?

Bekijk alle slimme oplossingen
Hybride online vergaderen | Comcross
Welke technologie is voor mij geschikt?
Ask the meeting engineers
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.