Wij verstaan onder slimmer vergaderen een korter en efficiënte meeting. Slim vergaderen start met een goede voorbereiding. Door de deelnemers een overzichtelijke agenda te sturen is iedereen op de hoogte van wat er tijdens de vergadering moet worden besproken en kan ook ieder zijn input hiervoor goed voorbereiden.

Oplossingen voor slim vergaderen

Naast een goede voorbereiding draagt ook de inrichting van de meetingroom bij aan slim vergaderen. Door te kiezen voor statafels zal een meeting sneller afgerond zijn dan wanneer je met elkaar plaats neemt aan een tafel en ook samenwerkingsoplossingen dragen hier aan bij. Wij hebben voor iedere meetingroom een slimme oplossing die past bij jouw organisatie. 

Wat versta jij onder slim vergaderen? 

Wil je de betrokkenheid verhogen? Of wil je onnodig reizen voorkomen? Wij weten dat iedere organisatie hier zijn eigen kijk op heeft. Voor iedere wens is er een oplossing. Naast slimme software hebben we veel ervaring met mooie tools voor het inrichten van een conferenceroom. Denk aan een interactief display van SMART Technologies of een Nureva Wall. Met beide oplossingen kan je op afstand echt deelnemen door iets toe te voegen aan het digitale whiteboard of digitale canvas. Iedereen ervaart de meeting alsof je bij elkaar in de ruimte zit. Hierdoor wordt er actief deelgenomen aan de meeting en krijg je de maximale input van je team. Het spreekt voor zich dat onze samenwerkingsoplossingen met samenwerkingsplatformen zoals Skype for Business, Teams of bijvoorbeeld ZOOM samenwerken. 

SpanInUse_Design_3TeamAtLounge_rr2589-1370.jpg

Ook slim vergaderen?

Neem contact met ons op dan kijken we samen welke oplossing het beste bij jouw organisatie past.

Zoek jij de juiste oplossing?

Meer weten over slimmer vergaderen?
076 30 32 830 Contactformulier

Contact

Goeseelstraat 5
4817 MV Breda

Volg ons

Onze nieuwsbrief

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. Design: maan identity. design. content.