De mensen van Comcross zijn mensen uit de praktijk. zij denken graag met u mee en zoeken samen met u naar de best passende oplossing. Niet alleen een gepast advies, maar ook een nette installatie en het allerbelangrijkste, wij gaan samen met u aan de slag

Intake_icoon.png
1. Intake

Graag luisteren we naar je; de manier waarop je nu werkt, overlegt en besluiten neemt. Waar loop je tegenaan? Wat wil je verbeteren?

Analyse_icoon.png
2. Analyse

Indien nodig komen we eens 'fly on the wall' spelen bij jullie, in een meeting. Hierdoor leren we meer over je issue, en kunnen we ons advies 'op maat' maken.

Advies_icoon.png
3. Advies

Graag adviseren we je in een nieuw perspectief rond 'productiviteit in de meetingroom'. Dit advies gaat over tools, maar biedt vooral een implementatieplan.

Installatie_icoon.png
4. Installatie

We zijn supertrots op ons installatieteam. Vakbekwame gasten, nauwkeurig en altijd bereid een extra stap voor jou te zetten! Na een installatie door ons team kun jij direct aan de slag!

Training_icoon.png
5. Training

Hardware kopen zonder training is als rijden zonder rijbewijs. Niet dat we in de training alle 'knopjes en truckjes' uitleggen, het gaat vooral om helpen de nieuwe manier van werken te adopteren.

Support_icoon.png
6. Support

Ondanks de strakke installatie toch een storing? Ons supportteam helpt je snel weer op weg, regelt vervangend materiaal, zorgt dat jouw focus op je primaire proces kan blijven.

We're here

Advies 076 30 32 830
Service 076 30 32 839

Contact

Goeseelstraat 5
4817 MV Breda

Volg ons

Onze nieuwsbrief

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. Design: maan identity. design. content.