Wij zijn continu op zoek naar de nieuwste mogelijkheden en technieken waarmee locatie onafhankelijk samenwerken wordt gestimuleerd, met behoud van werkplezier, teambinding en collegialiteit.

Wij zijn in 2014 gestart als geaccrediteerd partner van SMART Technologies en inmiddels is ons assortiment in samenwerkingsoplossingen verder uitgebreid. Het ‘nieuwe werken’ vraagt binnen Iedere organisatie om een andere samenwerkingsoplossing. Voordat wij besluiten een product toe te voegen aan ons assortiment bekijken we eerst wat de meerwaarde van de oplossing voor onze klanten zou hebben. 

Welke samenwerkingsoplossing het beste past binnen jouw organisatie? Er is geen oplossing hetzelfde, in een persoonlijk gesprek bespreken we jouw wensen en samen bekijken we wat de meeste geschikte totaaloplossing voor jouw organisatie is. Nieuwsgierig? Kom een kijkje nemen in onze experience room

Bij Comcross staan trend, techniek en oplossing centraal, hierdoor wordt ons assortiment samenwerkingsoplossingen continu uitgebreid of aangevuld. Comcross levert onder andere de producten van SMART technologies, Nureva Wall, Polycom, Jabra, Barco en Microsoft.

Onze Kernwaarden

Gepassioneerd
Betrouwbaar
Samenwerken

The meeting engineers

Leendert Louter

Leendert Louter

Algemeen directeur
"Samenwerking verbeteren begint bij praten over het proces, niet bij installeren van tools"

Ik ben er trots op om samen met John eigenaar te zijn van Comcross! Met een achtergrond als docent wiskunde, ben ik geen typische audiovisuele adviseur. Ik vind het mooi om te luisteren naar de functionele wensen van een klant; 'wat doe je in je vergadering?', 'waar loop je tegenaan?' en 'wat zou je graag anders zien?'. Vanuit die positie samen zoeken naar een oplossing, waarbij de functionaliteit (en niet de specificatie) altijd de kern is. Als gevolg van deze achtergrond ben ik nauw betrokken bij het after sales proces. Ik vind het mooi om samen met een team de mogelijkheden en voordelen van een nieuwe oplossing te verkennen, ze wegwijs te maken, en ze te helpen om zich door te tool te laten helpen. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. In mijn vrije tijd fiets ik graag met WTC Woerden, waarvan we als bedrijf ook sponsor zijn. Daarnaast sla ik graag een balletje op de golfbaan.

John Koch

Commercieel directeur
""Door onze kennis en ervaring weten wij de investering in technologie in de vergaderruimte te borgen.""

Vanuit mijn historie als logistiek manager in een productie omgeving, ben ik gewend te acteren als “spin in het web”. Uiteraard altijd handelend in het belang van de klant. Ik ben steeds meer betrokken geraakt bij het klantencontact, hierdoor heb ik uiteindelijk mijn logistieke carrière verruild voor een commerciële functie.Bij SMART Board Nederland ben ik als Business development manager aan de slag gegaan waar ik de nieuwe technologie van interactieve displays op de zakelijke markt heb geïntroduceerd. Samen met Leendert Louter ben ik eigenaar en directeur van ons prachtige bedrijf en zijn we inmiddels uitgegroeid tot dé kennispartij op het gebied van visuele samenwerkingsoplossingen. Bij ons staat altijd het belang van de klant centraal. Door onze kennis en ervaring  weten wij de investering in technologie in een vergaderruimte te borgen. Samen werken aan Samenwerken is dan ook ons credo.  Mijn vrije tijd breng ik graag met mijn gezin door en ik vind het heerlijk om te kitesurfen en te golfen.

John Koch
Jasper Plasman

Jasper Plasman

Service en support
""Wanneer een klant ergens tegenaan loopt, zorg ik ervoor dat het probleem zo snel mogelijk wordt verholpen.""

Voorheen werkte ik als marketingspecialist voor een Taiwanese computerfabrikant binnen de Benelux en Scandinavië. Binnen Comcross ben ik Support engineer. Wanneer een klant ergens tegenaan loopt, zorg ik ervoor dat het probleem zo snel mogelijk wordt verholpen. Naast mijn rol als Support engineer  assisteer ik onze Senior engineer Ralph Aarts. In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met mijn grootste passie: gaming. Samen met een aantal vrienden run ik een eigen eSports team “Asterion”. Met mijn vriendin vind ik het heerlijk om verre reizen te maken en sta ik graag in de keuken te koken voor vrienden.

Corné van Driel

Projectleider
"“In de rol van projectleider behoud ik het overzicht over het geheel en de details van een vraagstuk, gegevens of project”"

In 2017 ben ik gestart met de opleiding Technische bedrijfskunde. Tijdens mijn jaren in de militaire luchtvaart ben ik tot de conclusie gekomen dat ik veel voldoening en plezier haal uit het beheersen en verbeteren van bedrijfsprocessen. Als projectleider heb ik het overzicht over het geheel en de details van een vraagstuk, gegevens of project. Mijn doel hierbij is het elimineren van verspillingen in tijd, materiaal en energie.
Mijn vrije tijd besteed ik graag aan mijn gezin en daarnaast vind ik het ontspannend om te koken en te sporten.

Corné van Driel
Ralph Aarts

Ralph Aarts

Senior engineer
"Regelmatig wordt er een beroep gedaan op mijn improvisatievermogen, want geen installatie is hetzelfde."

Tijdens mijn opleiding Civiele Techniek en Werktuigbouwkunde kwam ik tot de conclusie dat ik liever met mijn handen werk. Daarom ben ik gestopt met deze opleiding en ben ik gaan werken. Als Senior Engineer ben ik praktisch bezig met het installeren van SMART Boards, Nureva walls, camera's, slimme projectoren en andere samenwerkingsolossingen. Regelmatig wordt er een beroep gedaan op mijn improvisatievermogen, want geen installatie is hetzelfde. In mijn vrije tijd maak ik graag reizen en houd ik van actieve sporten als snowboarden en surfen. Sinds kort heb ik weer mijn oude hobby smeden opgepakt.

Manon Meij

Financiële administratie
""De administratie van Comcross is bij mij in goede handen""

In 1997 ben ik afgestudeerd aan de HEAO in Breda, met als afstudeerrichting Accountancy. Na mijn studie ben in vijf jaar werkzaam geweest in de accountancy. In 2001 ben ik gaan werken bij Perfetti van Melle. Eerst op de Finance afdeling en daarna heb ik elf jaar op de Trade Marketing afdeling als Business Information Analyst gewerkt. In 2015 kreeg ik de mogelijkheid om terug te keren naar “mijn eerste liefde” de boekhouding en sinds april van dit jaar verzorg ik met veel plezier de administratie van Comcross. Je kan mij bij bereiken op maandag, dinsdag en donderdag.
Ik ben getrouwd en heb een dochter en een zoon. In mijn vrije tijd Zumba ik graag en lees ik Engelse boeken op mijn E-reader. Verder ben ik dol op reizen. Ik ga dan ook graag met mijn gezin op ontdekkingstocht in een voor ons onbekend land.

Manon Meij
Barbara Brugman

Barbara Brugman

Marketing en communicatie
"“Effectief vergaderen blijkt in de praktijk niet zo eenvoudig te zijn”."

In 2014 maakte ik kennis met visueel samenwerken. Wat een openbaring! Als beelddenker is er niets zo prettig dan de pen te pakken en te schetsen. En wat blijft er nu beter hangen dan beeld? In de functie van marketingcommunicatie adviseur denk ik binnen Comcross mee, hoe we de boodschap in tekst en beeld kunnen verpakken. Ook spreek ik klanten na de implementatie van hun samenwerkingsoplossing. Mooi om te zien en te horen hoe de visuele samenwerkingsoplossingen écht een verschil binnen de meetings maken. Voorheen bleek voor deze klanten effectief vergaderen namelijk niet zo eenvoudig te zijn. Met de huidige techniek maken we meetings dynamischer, effectiever en productiever! In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met mijn gezin te skiën en de zomers door te brengen in het prachtige, temperamentvolle Italië. Verder ben ik altijd te porren voor etentjes en een borrel in de stad.

Informatie

Advies 076 30 32 830
Service 076 30 32 839

Contact

Goeseelstraat 5
4817 MV Breda

Volg ons

Onze nieuwsbrief

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. Design: maan identity. design. content.