Nialli Visual Planner helpt ons uitvoerend team met de planning en interactie.

Al vele jaren zorgt het Ecohuis-team voor kwaliteit en correctheid in de wereld van de houtskeletbouw. Ondertussen is Ecohuis een begrip geworden in de bouwwereld en beschikt het over een schat aan ervaring en knowhow. Sinds de oprichting kiest Ecohuis resoluut voor energiezuinige, kwaliteitsvolle woningen waarbij correcte prijzen, afspraken en snelheid prioriteit zijn.

Van een fysiek planningsbord naar online-tool

Wij zochten een oplossing voor onze planning. In het verleden werkten we met een fysiek bord waarin kaartjes werden gebruikt om de klanten en de uit te voeren werken aan te duiden. Dit was een intensieve werkwijze waar we bijkomend het nadeel hadden dat dit enkel op het bureel raadpleegbaar was.

 

Voor een nieuwe oplossing voor de planning hadden we enkele wensen:

  • Een online-tool die steeds op afstand raadpleegbaar is;
  • Een systeem waarmee we dit op een gelijkaardige manier zichtbaar konden maken op bureel;
  • De manier van werken een stuk minder intensief maken.

 

We hadden hierin een duidelijk idee, doch dienden we hiervoor in onderling overleg met Comcross te kijken welk systeem het best toepasbaar was.

 

Een digitaal plansysteem voor meer interactie en efficiëntie

Uiteindelijk konden we hier een opzet creëren die aan alle wensen voldeed met Nialli Visual Planner (voorheen de Nureva Span). Het helpt ons uitvoerend team enorm om steeds op de hoogte te blijven van de dagdagelijkse planning, alsook geeft dit een goede interactie naar onze planningsdienst. Dit alles is op kantoor perfect raadpleegbaar middels de Comcross-oplossingen. Na de installatie hebben we de nodige toelichtingen gekregen om Nialli Visual Planner correct te gebruiken. Bijkomend werkten we hier zelf op verder om deze planningstool uit te breiden richting ons eigen ERP-systeem.

  

“Comcross biedt een oplossing om zo efficiënt mogelijk te werken”

We vonden de samenwerking met Comcross zeer fijn en aangenaam. We houden onderling nog steeds contact, aangezien we binnen onze afdeling Brensj recent het concept Brensj-Work lanceerden. Een oplossing om kantoren modulair te bouwen.

 

We maken hier modules die ingericht worden als werkplek om (groeiende) bedrijven oplossingen te geven naar werkruimtes. Zo bieden we ook startende zelfstandigen de mogelijkheid om kleinschalig te starten en vervolgens de modulaire oplossingen binnen Brensj te gebruiken om hun kantoorruimte gelijkmatig te laten groeien met het bedrijf. Bijkomend hebben we hierin oplossaingen om telewerk-kantoren te realiseren.

 

Binnen deze concepten kan Comcross op zijn beurt de oplossingen bieden om hierin op een zo efficiënt mogelijke manier te werken.

 

Wil jij ook efficiënter plannen met een digitaal systeem? Of een advies op maat?

Bij Comross helpen we je graag door te luisteren naar jouw wensen. Zo vinden we altijd een passende oplossing. Kom alle tools eens zelf ervaren in ons Experience Center of vul onderstaande formulier in voor vrijblijvend advies.

Benieuwd welke oplossingen het beste bij uw organisatie passen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht
Welke technologie is voor mij geschikt?
Ask the meeting engineers
Comcross © 2022 Privacy Cookies
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.