Intracare werkt met een wereldwijd distributeursnetwerk. Intensief contact met onze stakeholders is dan ook van essentieel belang binnen onze bedrijfsvoering. De combinatie van reizen, telefonisch overleg en Skype vormde vóór aanschaf van de nieuwe hardware de standaard. We liepen qua efficiency vaak tegen communcatieproblemen aan waarbij verbinding, kwaliteit, interactiviteit en het optimaal delen van informatie een barrière vormde in onze contacten met onze klanten. We hebben ons goed laten informeren in het Experience Center van Comcross in Breda. We hebben onze wensen gedeeld zodat Comcross de juiste oplossing kon aanbieden.

Intracare: pioneers in future-proof solutions

Intracare: pioneers in future-proof solutions

Bij Intracare staat dier- en plantgezondheid centraal. Intracare ontwikkelt, produceert en levert wereldwijd bewezen diergeneesmiddelen, hygiëneproducten, nutriënten en innovaties voor duurzame en hedendaagse veehouderij, (glas)tuinbouw. Intracare gelooft in slimme en veilige alternatieven die bijdrage aan een betere en duurzamere toekomst.

Nureva, een veelzijdige oplossing

Wij hadden destijds behoefte aan een state-of -the-art systeem waarmee wij zowel in grote plenaire meetings als kleinere bilaterale gespreken op afstand konden voeren. Voor onze R&D afdeling lag hiernaast nog de behoefte aan een systeem dat ons hielp met onze brainstorms, scrumsessies en workflow. Dit hebben wij gevonden in Nureva.

Referentie Comcross - Intracare Nureva

“Door de nieuwe Smart en Nureva hardware hebben wij enorme stappen gemaakt in onze video-communicatie.”

We hebben zowel in tijdsinvestering alsook op delen van productinformatie enorme efficiencystappen gemaakt. Wij kunnen simpelweg niet meer zonder. Onze mensen zijn op toegankelijke wijze bekend en vertrouwd gemaakt met de toch al gebruiksvriendelijke hard- en software van Nureva door een aantal korte instructiemomenten.

Referentie_Comcross_Intracare_Nureva

“De samenwerking met Comcross ervaren wij al jaren als prettig, daadkrachtig, professioneel maar ook lekker informeel.”

Comcross is een eigentijdse club met jonge techneuten die deze dynamische markt van binnen en buiten kent en kritisch naar behoefte kijkt, hier maatwerk in levert en vervolgens ook een prima service-level biedt.

Wil jij ook efficiënter werken?

Bij Comross helpen we je graag door te luisteren naar jouw wensen. Zo vinden we altijd een passende oplossing. Kom alle tools eens zelf ervaren in ons Experience Center of vul onderstaande formulier in voor vrijblijvend advies.

Benieuwd welke oplossingen het beste bij uw organisatie passen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht
Welke technologie is voor mij geschikt?
Ask the meeting engineers
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.