NTP B.V. is een regionale aannemer die actief is op het gebied van wegen, bodem, water, energie en advies. Ze maken gebruik van de producten en diensten van Comcross.

In samenwerking met de overheid, bedrijven en instellingen richt het bedrijf, dat vestigingen in Hattem, Zevenaar en Enschede heeft, de leefomgeving op infrastructureel en milieukundig vak in.

Audiovisuele oplossingen

Het bedrijf zocht onlangs audiovisuele oplossingen voor de spreekkamers, directiekamers, samenwerkruimtes, BIM-room (Building Information Modeling), kantine en de hal van hun nieuwbouwpand in Hattem. ,,Comcross heeft ons geadviseerd over de vele technologische mogelijkheden. We kennen Comcross al jaren. Ze hebben ook bij andere vestigingen de meetingrooms ingericht, met SMART Boards en oplossingen voor videoconference", weet Camille Kuijpers van NTP B.V..

Tekst gaat verder onder de foto
Technische oplossing voor NTP | Comcross

De systeembeheerder van NTP B.V. is te spreken over de samenwerking met Comcross. ,,We hebben niet alleen audiovisuele oplossingen aangeschaft, maar ook via Comcross de kennis in huis gehaald om goed met de hard- en software te werken. Al deze technologische oplossingen werken namelijk alleen optimaal als het gehele team er mee om kan gaan.” Het streven van NTP B.V. was dat de audiovisuele oplossingen intern echt onderdeel zouden worden van het totale werkproces. ,,Het geeft ons vertrouwen dat Comcross hierin support levert en ook bereikbaar blijft voor eventuele vragen of storingen”, klinkt het enthousiast uit Kuijpers' mond.

Tekst gaat verder onder de foto

Inrichting spreekkamers, directiekamers en algemene ruimte

Dat Comcross gedurende het hele proces een aandachtig, luisterend oor bood, is NTP B.V. goed bevallen. Kuijpers: “Ze luisterden naar de wensen die wij hadden voor de verschillende ruimtes. Uiteindelijk zijn we samen tot toepassingen gekomen die passend zijn bij onze ruimtes, team en budget. Onze spreekkamers zijn allemaal voorzien van een monitor met een kabel naar de tafel, zodat we tijdens meetings een laptop kunnen aansluiten om snel een presentatie op het scherm te tonen. De directiekamers zijn ingericht met een monitor die gekoppeld is aan de werkplek.”

Tekst gaat verder onder de foto

GoBright Narrowcasting

De hal en kantine zijn door Comcross voorzien van GoBright Narrowcasting, een gebruiksvriendelijke communicatie-oplossing. ,,In onze hal gebruiken we de Narrowcasting als een wachtkamerscherm om up-to-date informatie over NTP B.V. te laten zien aan onze bezoekers. In de kantine laten we content zien die relevant is voor onze werknemers”, vertelt Kuijpers.

Interactief samenwerken op een SMART Board

Bij de regionale aannemer zijn de samenwerkingsruimtes ingericht met een SMART Board, zodat de medewerkers interactiever samen kunnen werken. ,,In onze BIM-room maken we gebruik van 3 SMART Boards die op elkaar aangesloten zijn. Hierdoor kunnen we tijdens bouwvergaderingen meerdere applicaties naast elkaar in beeld brengen en er direct overheen tekenen. Omdat we in deze ruimte ook samenwerken op afstand, is de BIM-room voorzien van een video conference systeem. Collega’s kunnen eenvoudig inloggen via de pc die aangesloten is in de ruimte of hun eigen scherm delen via een laptop met de Barco Clickshare. De dongel van de Barco Clickshare zorgt ervoor dat we direct draadloos kunnen presenteren via de eigen laptop”, zo besluit Kuijpers.

Benieuwd welke oplossingen het beste bij uw organisatie passen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht
Welke technologie is voor mij geschikt?
Ask the meeting engineers
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.