Adriaan van Erk groep is een bouwend ontwikkelaar met vastgoed en een timmerfabriek. Een dynamisch bedrijf dat gevestigd is in Bergambacht. Intensief intern samenwerken staat bij Adriaan van Erk voorop. Zij werken volgens de BIM-methode; Bouwwerk Informatie Model. Alle relevante informatie van een bouwwerk wordt gedurende de hele levenscyclus opgeslagen, gebruikt en beheerd. Op kantoor en op bouwlokaties in de keet hangen SmartBoards zodat er op een laagdrempelige manier kan worden samengewerkt.

SMARTBoard multidisplay bij van Erk | Comcross

De Adriaan van Erk groep werkt al jaren visueel samen met interactieve whiteboards van SMART Technologies. De oplossing was echter aan vervanging toe. Jan van Baalen, applicatiebeheerder binnen Adriaan van Erk groep, is op zoek gegaan naar een nieuwe, passende oplossing. “Binnen Adriaan van Erk werken onze afdelingen intensief samen waarbij we veelvuldig  gebruik maken van de SMART oplossing in onze ‘ I-room’. Voor een effectieve overleg bereiden wij voorafgaand aan de meeting het overleg voor in SMART MeetingPro.

SMART MeetingPro samenwerkingssoftware gaf de doorslag

"Ik ben op zoek gegaan naar de nieuwste oplossingen op het gebied van visueel samenwerken, zonder mij aan een bepaald merk te willen binden. Het was voor mij niet vanzelfsprekend om wederom voor een oplossing van SMART Technologies te kiezen. We hebben diverse interactieve touchscreen naast elkaar gezet en getest. Iedere oplossing had zijn eigen voordelen, maar bleken toch minder intuïtief te zijn. In de loop der jaren zijn wij zo verwend en gewend geraakt aan de unieke samenwerkingssoftware SMART MeetingPro, dat wij wederom voor een SMARTBoard hebben gekozen.

Een meetingroom met 8000 virtuele microfoons

We gebruiken de “I-room” nu ook steeds vaker voor overleg met onze externe partners. Zowel voor overleg in de meetingroom als op afstand samenwerken. Dit vroeg om nog wat extra aanpassingen in de meetingroom. Naast de multidisplay van drie 4K interactieve schermen van SMART technologies (7286 Pro) hebben wij onze meetingroom uitgebreid met een speakerbar Nureva HDL 300. Hierdoor is onze conference meetingroom gevuld met meer dan 8000 virtuele microfoons en zijn wij overal in de ruimte goed en duidelijk te verstaan. Onze (conference)meeting starten wij heel eenvoudig op met de Neets controller unit. Met dit control system, worden alle afstandsbedieningen in de meetingroom  vervangen door één bedieningspaneel. Met een druk op de knop zetten we alles aan en uit.

Met Barco Clickshare draadloos content op SMARTBoards delen

"Ook beschikt onze I-room over Barco ClickShare. Deze button zorgt ervoor dat je draadloos content van je eigen device op het SMARTBoard kunt delen, vooral voor externe partners werkt dit erg prettig.

Comcross heeft ons erg goed geadviseerd en de samenwerking is erg prettig verlopen. Wij hebben de meetingroom goed voorbereid zodat deze gereed was voor de installatie van de samenwerkingsoplossingen. De engineers van Comcross hebben in een vrij korte tijd alles goed gemonteerd en geïnstalleerd."

Benieuwd welke oplossingen het beste bij uw organisatie passen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht
Welke technologie is voor mij geschikt?
Ask the meeting engineers
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.