Smallsteps, onderdeel van Kids foundation, is één van de grootste kinderopvangorganisaties van Nederland. Ze heeft meer dan 250 locaties voor kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en peuterspeelzaal en dit aantal zal de komende tijd blijven groeien. Haar kantoren zijn gevestigd in Almere en Hengelo.

John Posthuma, ICT-manager bij Smallsteps, ging op zoek naar een digitale scrum oplossing. “In mijn zoektocht vielen mij direct de digitale sticky notes van Nureva op.
Wij scrummen veel binnen Smallsteps. Tot voor kort waren veel van onze wanden op kantoor beplakt met sticky notes. Met de komst van Nureva WM408i is dit verleden tijd.
Er wordt op twee locaties vaak aan één project gewerkt, het is dan belangrijk om eenvoudig en goed te kunnen samenwerken. Met Nureva loggen we vanaf willekeurige plek in op het desbetreffende canvas. Een ieder kan hierdoor op afstand zijn input leveren. Een effectieve oplossing om met elkaar en op afstand te kunnen samenwerken.

Conferencecalls zonder storend omgevingsgeluid

Binnen Smallsteps maken wij veelvuldig gebruik van conferencecalls. Communicatie tussen onze twee kantoren, en natuurlijk met onze kinderopvanglocaties verspreid over het land. Wanneer we met één of twee personen in een kleine ruimte zitten, dan volstaat een Jabra speaker. Helaas werd onze samenwerking in grote teams tijdens conferencecalls belemmerd door de audio-kwaliteit en storende omgevingsgeluiden. Tijdens ons bezoek aan Comcross werden wij geattendeerd op Nureva HDL300. Wij waren eerlijk gezegd direct overtuigd. “Dit moeten wij ook hebben”.
Wij hebben dan ook besloten onze vergaderruimtes in Almere en Hengelo naast de interactieve Nureva wand, te voorzien van de speakerbar Nureva HDL300. Dit audio systeem zorgt ervoor dat onze vergaderruimte wordt gevuld met meer dan 8000 virtuele microfoons. Waar je ook staat in de ruimte, je bent altijd luid en duidelijk te horen. Door de Microphone MIST-technologie worden omgevingsgeluiden niet opgenomen.

Samenwerking Comcross

De samenwerking met Comcross is erg prettig verlopen. Naast een goed advies in het Experience Center hebben ook de engineers tijdens de implementatie ons erg goed geholpen. Onze kwaliteit van samenwerken is met de aanschaf van de twee Nureva oplossingen enorm toegenomen.”

Toename kwaliteit van samenwerken | Comcross

Wilt u ook slimmer gaan werken met de juiste samenwerkingstools? Of heeft u een vraag over dit project? Neem dan contact op met John Koch

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht
Welke technologie is voor mij geschikt?
Ask the meeting engineers
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.