Small Conference Room tot 6 personen:
Onze Plug and play oplossingen

Met onze oplossingen kan je professioneel vergaderen op kantoor en op afstand in de anderhalvemetersamenleving. Perfect geluid en helder beeld met een compacte alles-in-een vergadercamera in combinatie met een FHD Display van 43". De Small Conference Room is geschikt voor maximaal 6 personen.

Binnen 2 uur geïnstalleerd, al vanaf €1.750,-

Contact opnemen

Conference Room

De juiste apparatuur voor de perfecte hybride vergadering of meeting: door een conference room in te richten wordt dat een fluitje van een cent. Of het nu om een kleine, middelmatige of grote ruimte gaat. Een conference room is in veel gevallen specifiek ingericht voor een bepaalde ruimte. Omdat een conference room uit losse elementen bestaat, is het altijd mogelijk om de gewenste apparatuur uit te breiden of in te perken. De ruimte inrichten zoals jij wilt. Of dat nu thuis, op kantoor of in een klaslokaal is.

Conference Room.

Compacte alles-in-een vergadercamera & display

Onze Small Conference Room oplossing bestaat uit een compacte alles-in-een vergadercamera in combinatie met een FHD Display van 43”. Met de brede lens en 4K Ultra HD-camera is iedereen in de ruimte goed zichtbaar. Het geïntegreerde speakersysteem zorgt voor kraakhelder geluid en maakt iedereen in de ruimte verstaanbaar, zonder dat je in dezelfde microfoon hoeft te praten. In combinatie met een FHD Display is dit een ideale compacte oplossing voor een Small Conference Room tot 6 personen. Al vanaf €1.750,- en binnen 2 uur geïnstalleerd!

Aanvragen
PRODUCTEN Small conference room | Comcross

Op zoek naar een Medium Conference Room geschikt voor maximaal 8 personen?

Al vanaf €3.175

Inrichten Conference Room

Het juist inrichten van je conference room is van groot belang om de optimale hybride vergadering of meeting te houden. Zo adviseert Comcross om vooraf na te gaan welke afmetingen je ruimte heeft, hoeveel personen hier mogelijk gaan vergaderen en in welke opstelling je dat wilt doen. Echoot de ruimte? Zijn er voldoende stroompunten? Is de Wi-Fi-verbinding sterk en snel genoeg? Het zijn belangrijke facetten om voor de installatie van je conference room rekening mee te houden.

Inrichten conference room.
Welke technologie is voor mij geschikt?
Ask the meeting engineers
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.