Efficiënt meetingrooms boeken op kantoor, al vanaf €169,- per ruimte per jaar!

Benut iedere meter op kantoor optimaal en boek eenvoudig meetingrooms op kantoor waarmee anderhalve meter afstand gewaarborgd blijft met de GoBright Meet module. Een vergaderruimte boek je eenvoudig vanuit je GoBright app of via de Outlook Plugin, waardoor je direct overzicht hebt over welke vergaderruimte beschikbaar is en voldoet aan jouw wensen qua uitrusting. Is er een videoconference systeem aanwezig? Voor hoeveel personen is de ruimte? Zo ben je optimaal voorbereid op de hybride kantoorsamenleving en creëer je een veilige en efficiënte werkomgeving.

Je hebt al een professionele toepassing vanaf €169 per ruimte per jaar! Benieuwd wat deze oplossing voor jouw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een passend advies.

 

Vrijblijvend advies

 

De voordelen van GoBright Meet:

  • Boek eenvoudig een passende ruimte voor je vergadering
  • Bewaak een veilige vergaderafstand tussen werknemers 
  • Krijg inzicht in data van vergaderingen en realiseer een betere planning op kantoor
  • Iedere ruimte optimaal benut
  • Directe koppeling met Outlook
  • Naadloze aansluiting op Exchange en Google Suite

Iedere meter op kantoor efficiënt benut met de digitale werplekboeking

Met de GoBright plugin wordt het leven op kantoor eenvoudiger en efficiënter. Met GoBright Meet voorkom je dat een groep van 3 collega’s een ruimte voor 15 personen boekt, waardoor een andere training met meerdere personen in een te kleine ruimte zal moeten plaatsvinden. 

 

Het platform verschaft inzicht in het gebruik van de ruimtes; wat is het percentage ‘no shows’? Welke meetings lopen altijd uit? Wat is de effectieve bezettingsgraad van de ruimtes? Zo verhoog je de effectiviteit van vergaderingen, bewaar je eenvoudig anderhalve meter afstand en wordt een planning realiseren een stuk eenvoudiger!

 

Demo aanvragen

 

 


Een veilige en efficiënte werkomgeving? Bereid je voor op de hybride kantoorsamenleving met onze slimme oplossingen!

 

 

Bekijk oplossingen
Welke technologie is voor mij geschikt?
Ask the meeting engineers
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.