Lean plannen in de bouw

  • Bespaar tijd en geld
  • Eenvoudig en snel in gebruik
  • Altijd en overal toegang tot de planning
  • Alle informatie op 1 locatie
  • Inzicht in de voortgang van het totale project
Direct advies

Pull-planning in digitale vorm

Het liefst plakken we allemaal gewoon sticky notes tijdens een lean planningsessie, maar als niet iedereen op locatie aanwezig is hebben we een probleem. Kijk eens naar onze digitale oplossing waarmee je het analoge proces van pull planning op een identieke manier digitaal kunt vormgeven! Hiermee bespaar je bij elk nieuw project tijd en dus ook geld. Lees meer over digitaliseren in de bouw in onze gratis whitepaper.

Liever direct advies over deze oplossing?

Ja, ik wil direct advies

Voorkom menselijke fouten met een digitaal plansysteem

Het maken en beheren van lean planningen in de bouw is gevoelig voor menselijke fouten. Zo wordt bij een lean planning systeem gebruik gemaakt van sticky notes welke van het planbord kunnen vallen of niet leesbaar zijn. Hierdoor worden er taken vergeten of kan zelfs de gehele lean planning in de war raken. Met de digitale innovaties van Comcross voorkom je menselijke fouten in je bouwplanning, en bespaar je dus tijd en geld. Werk digitaal en schrijf, schuif en vink taken af met slechts één druk op het digitale planbord.

Geen vallende stickynotes leanplannen | Comcross

Alle informatie op één plek!

Een bouwkeet welke vol staat met lean planningsborden zorgt voor onduidelijkheid en veel geschuif met teams. Door ruimtegebrek is de bouwkeet vaak niet toegankelijk voor alle werknemers. Het doorlopende planproces en overleg wordt hierdoor gehinderd. Door je lean planning te digitaliseren voorkom je deze problemen en zal je project soepeler verlopen. Met een digitale bouwplanning is alle informatie op één plek toegankelijk.

Digitaal lean plannen in de bouw | Comcross

Altijd en overal toegang tot de digitale bouwplanning

Met een digitaal lean planbord in de bouwkeet worden onnodige fouten voorkomen en is de planning voor iedereen, overal toegankelijk. Beheer met Nialli Visual planner de up-to-date planning via tablet, telefoon of laptop. De lean bouwplanning kan op elke verdieping worden geraadpleegd, wat zorgt voor een sneller en effectiever werkproces. Ook thuiswerkers maken eenvoudig gebruik van het Nialli lean-plansysteem en kunnen actief participeren dankzij deze digitale innovatie.

Digitaal lean plannen van afstand | Comcross

Benieuwd naar alle voordelen van digitaal lean plannen in de bouw? Ervaar onze soft- en hardware oplossingen in ons Experience center.

Maak een afspraak

Blog artikelen

Nialli Visual Plannen voor lean werken in de bouw | Comcross

Nialli Visual Planner voor lean werken in de bouw

De digitale lean planning tool voor de bouw welke zorgt dat je projecten op schema blijven.

Digitale lean planner systeem voor in de bouw | Comcross

Een digitaal lean planner systeem slim inzetten in de bouw

Met een digitaal lean planner systeem in de bouw zie je welke taken afhankelijk van elkaar zijn en voorkom je vertragingen in het project.

Samenwerken in de bouw ondanks COVID-19 | Comcross

Samenwerken in de bouw ondanks Covid-19

Een digitaal lean planner systeem zorgt voor een planning die door iedereen geraadpleegd en aangepast kan worden.

Welke technologie is voor mij geschikt?
Ask the meeting engineers
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.