Een professionele oplossing binnen 2 uur geïnstalleerd

Heb je een vraag over hoe jij je vergaderruimte of meetingroom direct geschikt maakt voor de nieuwe werkelijkheid? Neem contact met ons op of boek een gratis demo! We adviseren je graag over de mogelijkheden!

 

Boek een gratis demo

Drie plug-and-play oplossingen voor het nieuwe vergaderen

Small Conference Room

Perfect geluid en helder beeld met Logitech MeetUp in combinatie met een FHD Display van 43”. Geschikt voor maximaal 6 personen.

Medium Conference Room

In de gehele ruimte optimaal verstaanbaar en helder beeld met Nureva HDL200, PTZ Pro 2 Camera en een 49” FHD Display. Geschikt voor maximaal 8 personen.

Large Conference Room

Overal verstaanbaar en zichtbaar met de Nureva HDL300, Rally PTZ en een 65” FHD Display. Uitstekend geschikt voor maximaal 12 personen.

Kraakhelder geluid en scherp beeld voor je conference calls? Onze oplossingen maken het direct mogelijk.

Door de Corona-maatregelen zijn we genoodzaakt om op afstand te vergaderen. Belangrijk om snel te schakelen en dit professioneel in te richten. Niet alleen voor nu, maar ook voor op de lange termijn met de anderhalve meter samenleving.

We bieden drie professionele opstellingen voor een efficiënte Conference Call. Een goede camera, microfoon, speaker en display zorgen ervoor dat iedereen in de vergaderruimte optimaal verstaanbaar en zichtbaar is, zonder te dicht bij elkaar te zitten. Zo kan je virtueel en op locatie vergaderen met anderhalve meter afstand.

Met de uitstekend ingebouwde microfoons en speakers hoef je niet in de richting van dezelfde microfoon te spreken, heb je geen last van resonantie en is een prettige conference call gegarandeerd.

Hoe maak je een vergaderruimte of meetingroom geschikt voor het nieuwe vergaderen? Ask the meeting engineers

Boek een GRATIS demo
Welke technologie is voor mij geschikt?
Ask the meeting engineers
Comcross © 2021 Privacy Cookies
2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.