Wij hebben oplossingen voor écht slimmer vergaderen. Door slimmer vergaderen bespaar je een hoop tijd en dus geld. Welke technologie past bij jouw organisatie? Wij geloven niet in One Size Fits All, iedere organisatie heeft zijn eigen wensen en visie.

Technologische oplossingen voor slim vergaderen

Naast een goede voorbereiding draagt ook de inrichting van de meetingroom bij aan slim vergaderen. Door te kiezen voor statafels zal een meeting sneller afgerond zijn dan wanneer je met elkaar plaats neemt aan een tafel en ook samenwerkingsoplossingen dragen hier aan bij. Wij hebben voor iedere meetingroom een slimme oplossing die past bij jouw organisatie.

Wat versta jij onder slim vergaderen?

Wil je de betrokkenheid verhogen? Of wil je onnodig reizen voorkomen? Wij weten dat iedere organisatie hier zijn eigen kijk op heeft. Voor iedere wens is er een oplossing. Naast slimme software hebben we veel ervaring met mooie tools voor het inrichten van een conference room. Denk aan een interactief display van SMART Technologies of een Nureva Wall. Met beide oplossingen kan je op afstand echt deelnemen door iets toe te voegen aan het digitale whiteboard of digitale canvas. Iedereen ervaart de meeting alsof je bij elkaar in de ruimte zit. Hierdoor wordt er actief deelgenomen aan de meeting en krijg je de maximale input van je team. Het spreekt voor zich dat onze samenwerkingsoplossingen met samenwerkingsplatformen zoals Skype for Business, Teams of bijvoorbeeld ZOOM samenwerken.

 

Ook slim vergaderen?

Neem contact met ons op dan kijken we samen welke oplossing het beste bij jouw organisatie past.

Slimmer Vergaderen | Comcross | Digitale & Visuele Oplossingen

Benieuwd welke oplossingen het beste bij uw organisatie passen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht
Welke technologie is voor mij geschikt?
Ask the meeting engineers
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.