Bas de Witte, IT-manager bij SCAB, zag de veranderingen die er werden doorgevoerd binnen de organisatie. De meetingrooms werden vernieuwd, maar er niet werd gedacht aan nieuwe IT-middelen, die passen bij de nieuwe manier van werken. 

SCAB Accountants & Adviseurs BV faciliteert deskundige medewerkers bij ondernemers in hun bedrijfsvoering. Zij biedt complete ondersteuning van accountancy tot loonadministratie. Haar klanten zijn veelal bouwondernemingen. SCAB is gevestigd in Tilburg, recent zijn zij intern verhuisd. Zij hebben in de voorbereidende fase direct van de gelegenheid gebruik gemaakt om samen met Veldhoen Company, een organisatieadviseur op het gebied van het nieuwe werken, hun manier van werken onder de loep te nemen. Hieruit is een nieuw werkconcept gerold dat in de verbouwing is meegenomen.

Bas de Witte, is IT-manager bij SCAB:"Ik zag de veranderingen die er werden doorgevoerd binnen de organisatie. Het viel mij op dat de meetingrooms vernieuwd werden, maar dat er niet werd gedacht aan nieuwe IT-middelen, die passen bij de nieuwe manier van werken.
Het was een doorn in mijn oog dat er een groot boek was waar we een overlegruimte in moesten reserveren. Dit moest toch anders kunnen? Ook waren alle ruimtes nog voorzien van beamers, die vaak voor problemen zorgden wanneer je je content wilde delen. Ik heb mijn collega’s weten te overtuigen om naast de nieuwe inrichting ook op het gebied van IT-middelen een slag te slaan. Samen met onze systeembeheerder heb ik hier een voorstel voor gemaakt. Een leverancier attendeerde mij op Comcross. En zo zijn wij bij Comcross  terecht gekomen. Tijdens ons bezoek aan hun experience center waren we direct overtuigd dat zij konden leveren wat wij zochten."

Brightbooking eenvoudig een ruimte boeken

De verhuizing is inmiddels achter de rug en de vier spreekkamers zijn weer geheel van deze tijd. We hebben voor het boeken van onze spreekruimtes voor BrightBooking, een digitaal boekingssysteem, gekozen.Brightbooking is een zeer gebruiksvriendelijke online oplossing waarmee je efficiënt een prettige werkplek zoekt en reserveert. 
In de boardroom hebben we gekozen voor een groot digitaal whiteboard, SMART Board Pro.
Hiermee kunnen we onze schetsen en notities digitaal opslaan en delen. Ook beschikken we hierdoor over een browser. Wel hebben we ervaren dat dit bord technisch nog wat extra uitleg nodig had. Om ons iets meer vertrouwd te maken met SMART Board Pro heeft John Koch ons hele team de mogelijkheden van dit scherm laten zien, want de mogelijkheden zijn legio. 
Ook hebben we gekozen voor SMART Kapp, deze eenvoudige digitale flipover gebruiken we om onze eerste ideeën op te schetsen, die we vervolgens op SMART Board Pro kunnen laden en verder kunnen uitwerken. 

Barco Clickshare werkt perfect

De beamers zijn allemaal de deur uit. In de andere drie vergaderruimtes hebben we gekozen voor 3 grote LG schermen van 65”. En wanneer onze accountant een klant de jaarcijfers wil tonen vanaf zijn laptop, kan dit vanaf nu met een druk op de knop. Doordat we hier hebben gekozen voor Barco Clickshare kunnen we nu met één klik content delen vanaf een willekeurig device. Barco Clickshare werkt echt perfect.
 
Tijdens ons bezoek aan het experience center van Comcross heeft John ons de verschillende mogelijkheden laten zien. Fijn om met zo’n professioneel en flexibel  team te werken en samen tot de beste oplossing te komen die passen bij SCAB.

Wilt u ook slimmer gaan werken met een Smartboard? Of heeft u een vraag over dit project? Neem dan contact op met John Koch

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht
Welke technologie is voor mij geschikt?
Ask the meeting engineers
Comcross © 2021 Privacy Cookies
2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.