Een Huddle Room inrichten? Vergaderen in een laagdrempelige technologische ruimte! 

Even snel met je collega’s om tafel voor een vergadering of een creatieve sessie? Met een slim scherm, draadloos presenteren en een eenvoudige conferenceoplossing kun je direct aan de slag in een creatieve Huddle Room!

Wat is een Huddle room? 

Een Huddle room is een zakelijke ruimte die bedoeld is om snel met een klein groepje bij elkaar te komen. Deze trend sluit erg goed aan bij de moderne werkplek en het ‘nieuwe werken’. De ruimte is zo ingericht dat je laagdrempelig direct aan de slag kan. Met slimme technologische oplossingen kan je snel ideeën met elkaar uitwisselen, brainstormen of (video)vergaderen. Een goede Huddle Room zorgt ervoor dat je zowel op locatie kan samenwerken als op afstand.

 

Inrichten van een Huddle room 

Een kleine tafel waar je omheen kan staan of aan kunt zitten is voldoende in een kleine Huddle Room. Omdat een Huddle room gebruikt wordt voor een snel overleg, is het efficiënt inrichten van de technologie erg belangrijk. Laagdrempelige toepassingen zorgen ervoor dat de werkprocessen versneld worden en je de meetings naar een hoger niveau tilt. Zo bespaar je tijd én geld.

 

Laagdrempelige en technologische oplossingen

Écht onmisbaar in de Huddle Room is een display. Daarnaast kan je de Huddle Room uitbreiden met bijpassende software, de mogelijkheid tot draadloos presenteren en een eenvoudige conferenceoplossing voor samenwerken op afstand. Comcross levert onder andere producten van SMART Technologies, Nureva, Poly, Jabra, Barco en Microsoft. Met verschillende technologische oplossingen die gemakkelijk te gebruiken zijn, is er altijd een passende toepassing voor jouw ideale Huddle Room. Benieuwd welke oplossing het beste past binnen jouw organisatie? Neem contact met ons op en we adviseren je graag over de beste oplossingen.

 

Aan de slag in een Huddle room 

Naast ons advies over de juiste toepassingen, bieden we een implementatieplan. Hardware kopen zonder training is namelijk als rijden zonder rijbewijs. Met een juiste implementatie van de technologie kan je processen versnellen en verandert de manier van werken binnen de gehele organisatie. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken voor het inrichten van jouw Huddle room.

 

Een Huddle Room inrichten kan al vanaf €999!

Vrijblijvend advies

Benieuwd welke oplossingen het beste bij uw organisatie passen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

De voordelen van een Huddle room zelf ervaren? Kom langs in onze Experience Center.

Afspraak maken

Contact opnemen

Experience Center

Bezoek ons Experience Center in Breda om al onze slimme oplossingen te testen en de voordelen zelf te ervaren.

Vrijblijvend advies

Neem contact met ons op, we adviseren je graag over de meest geschikte totaaloplossing voor jouw organisatie.

Contact opnemen

Enthousiast geworden over onze visie en onze oplossingen? Of heb je een vraag? Neem contact met ons op.

Welke technologie is voor mij geschikt?
Ask the meeting engineers
Comcross © 2020 Privacy Cookies
2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.