Een meeting room inrichten? Zorg voor een actieve vergadering met de juiste toepassingen.

Of je nu een vergadering hebt, een bijeenkomst of afspraken met klanten. In een meeting room met een touchscreen, draadloos presenteren en goed ingerichte audio kun je direct aan de slag!

Inrichten van een meeting Room 

De inrichting van een meeting room heeft veel effect op het werkproces. De juiste technologie zorgt ervoor dat je tijd en dus ook geld kan besparen. Of het nu gaat om een vergadering, conference call of brainstormsessie. Door het effectief inrichten van een meeting room breng je de meetings direct naar een hoger niveau.

 

Hoe ga je de meeting room gebruiken? 

Het is belangrijk om van tevoren te bedenken waar een meeting room aan moet voldoen, zodat deze past bij de werkprocessen van jouw organisatie. Hoeveel mensen moeten er kunnen vergaderen? Wordt er alleen op locatie of ook op afstand gewerkt? Wil je in de ruimte in rust kunnen overleggen, actief kunnen brainstormen of een conference-call organiseren? Of de focus nu ligt op video, audio of beide, voor iedere wens is er een passende oplossing die de werkprocessen efficiënt inricht.  Comcross levert hiervoor onder andere producten van SMART Technologies, Nureva, Poly, Jabra, Barco en Microsoft.

 

Technologische oplossingen in een meeting Room 

Comcross biedt een breed aanbod aan slimme technologische oplossingen om jouw meeting room optimaal te kunnen inrichten. We adviseren je graag over de best passende oplossing voor jouw organisatie, iedere toepassing brengt zijn eigen voordelen met zich mee. Naast ons advies over de juiste toepassingen, bieden we vooral een implementatieplan. Hardware kopen zonder training, is namelijk als rijden zonder rijbewijs. Met een juiste implementatie van de technologie kan je processen versnellen en verandert de manier van werken binnen de gehele organisatie. Laat je vrijblijvend adviseren door onze gespecialiseerde medewerkers.

 

Een Meeting room met toegevoegde waarde vanaf €2999

Vrijblijvend advies

Benieuwd welke oplossingen het beste bij uw organisatie passen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

De voordelen van een Meeting room zelf ervaren? Kom langs in onze Experience Center.

Afspraak maken

Contact opnemen

Experience Center

Bezoek ons Experience Center in Breda om al onze slimme oplossingen te testen en de voordelen zelf te ervaren.

Vrijblijvend advies

Neem contact met ons op, we adviseren je graag over de meest geschikte totaaloplossing voor jouw organisatie.

Contact opnemen

Enthousiast geworden over onze visie en onze oplossingen? Of heb je een vraag? Neem contact met ons op.

Welke technologie is voor mij geschikt?
Ask the meeting engineers
Comcross © 2020 Privacy Cookies
2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.