Een veilige en efficiënte werkomgeving

Zie in één oogopslag of er voldoende ruimte is op kantoor, boek een vergaderruimte waar afstand bewaren mogelijk is en ontlast de receptioniste met de slimme systemen van Comcross!

Met de 3 innovatieve modules van GoBright wordt het werken in de nieuwe werkelijkheid op kantoor eenvoudiger, sneller en veiliger gemaakt. Onmisbare technologie voor de hybride kantoorsamenleving!

Vrijblijvend advies

Benut iedere meter op kantoor met onze innovatieve oplossingen:

Slimme werkplekbezetting | Comcross

Slimme werkplekbezetting

Waarborg afstand en boek eenvoudig een werkplek. Met de slimme GoBright Work module beheers je efficiënt de werkplekbezetting op kantoor.

Veilig bezoek ontvangen | Comcross

Veilig bezoek ontvangen

Ontvang veilig bezoek op kantoor en ontlast de receptionist. Met de AVG-Proof zelfregistratie van GoBright Visit voorkom je onnodig contact op kantoor.

Efficiënt meetingrooms boeken | Comcross

Meetingrooms boeken

Iedere ruimte op kantoor optimaal benut met de inzichtelijke data. Boek eenvoudig een meetingroom met voldoende ruimte en afstand voor je team via GoBright Meet.

Waarborg afstand met GoBright

Met de slimme oplossingen van GoBright wordt het leven op kantoor in de 'hybride kantoorsamenleving' eenvoudiger en efficiënter. Van werkplek boekingen tot gasten digitaal ontvangen. Met GoBright ben je klaar voor de hybride kantooromgeving!

Alle oplossingen

Benieuwd welke innovatieve oplossingen jouw organisatie vooruit kan helpen in de 'hybride kantoorsamenleving'?

Gratis whitepaper
Welke technologie is voor mij geschikt?
Ask the meeting engineers
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.