Slimme werkplekbezetting op kantoor, al vanaf €27,- per werkplek per jaar.

Behoud afstand op kantoor en boek eenvoudig en efficiënt een werkplek. Met de innovatieve GoBright Work module zie je in één oogopslag de werkplekbezetting en hoeveel werkplekken er beschikbaar zijn op kantoor. Zo benut je iedere ruimte efficiënt en bespaar je energie op kantoor.

 

Benieuwd wat deze werkplekbezettingstool voor jouw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een passend advies.

 

Vrijblijvend advies

 

Voordelen van GoBright Work

  • Zie in één oogopslag de werkplekbezetting op kantoor en welke ruimte beschikbaar is.

  • Bewaar eenvoudig de 1.5 meter afstand tussen werknemers.

  • Bespaar energie wanneer werkplekken een dag niet gebruikt worden.

  • Automatische sensor geeft een werkplek vrij wanneer deze langere tijd niet gebruikt wordt.

Werkplekken eenvoudig reserveren met de GoBright Work Werkplekbezetting App.

Reserveer een werkplek op kantoor met GoBright Work. Via de GoBright werkplekbezetting app check je of er een werkplek beschikbaar is, kun je deze reserveren en hoef je niet bang te zijn dat een focuswerkplek niet beschikbaar is. Door werkplekken om en om niet beschikbaar te stellen is anderhalve meter afstand bewaren op kantoor eenvoudig. Eenmaal op locatie check je in op je werkplek en geef je aan niet gestoord te willen worden, je kunt nu met optimale efficiëntie aan het werk.

 

Demo aanvragen

Energiebesparing met slimme werkplekboeking

Werkt op een dag maar de helft van de medewerkers op kantoor? Maak een deel van het kantoor die dag ‘niet reserveerbaar’ in de werkplekbezetting app. Dan hoeven deze bureaus ook niet te worden schoongemaakt, hoeft de verlichting en de verwarming niet aan, wat energie bespaard. En reserveert iemand een werkplek, maar zit hij vervolgens de rest van de dag in een vergaderkamer? De sensor onder het bureau geeft de werkplek na een kwartier vrij, waardoor de werkplek weer beschikbaar is voor een andere collega. Ga aan de slag met onze slimme werkplekbezetting app! Al vanaf €27,- per werkplek per jaar.

 

Vrijblijvend advies

Een veilige en efficiënte werkomgeving? Bereid je voor op de hybride kantoorsamenleving met onze slimme oplossingen!

 

 

Bekijk oplossingen
Welke technologie is voor mij geschikt?
Ask the meeting engineers
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.